2020-11-02 07:41:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne magyarázatot keressen, hanem megoldást arra a problémára, amibe keveredett

Napi horoszkóp november 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Szerelmi téren nagy sikerrel járhat: diplomáciai érzéke kitűnő, fellépése imponáló, nem csoda, ha lehengerli az ellenkező nemet. Egy dologban kell változtatnia, mégpedig érzelmeit könnyebben, nyíltabban kell kifejeznie.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vagy a munkahelyével, esetleg a társával vagy üzlettársával folytatott csatározások keseríthetik meg most az életét, vagy a konkurencia fejt ki túlzott erőket önnel szemben. Akár így, akár úgy, a küzdelem most elkerülhetetlen.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyébe lép. A hét első munkanapján azonnal nekilát a teendőinek. Mindent azonnal akar megoldani, hiszen óriási elmaradásban van. Este elégedetten zárhatja a napot!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tovább nyújtózkodott, mint ameddig a takarója ért, ezért most új munkák után kell kapkodnia. Sajnos rá kell jönnie, nem olyan egyszerű munkát szerezni, még akkor sem, ha főnökei tisztában vannak az ön erényeivel. Ne cselekedjen elhamarkodottan.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Különösen fontosnak érzi, hogy többet foglalkozzon saját személyiségével, és ez a munkájában is meglátszódjon. Jó gondolat, hogy a munkáját most maximális odafigyeléssel szeretné elvégeznie, de az érzéseire is jobban kellene figyeljen!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Tele van tettvággyal és lelkesedéssel a munkájával kapcsolatban, ám annak is szükségét érzi, hogy visszajelzést, elismerést kapjon jó teljesítményével kapcsolatban a külvilágtól. Ne feledje, a jó kapcsolat érdekében fontos a tolerancia.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Információt kap és ad, keveri a kártyát, miközben igyekszik a saját malmára hajtani a vizet. Főnökénél is megpróbál bevágódni, a legszívesebben ezzel „betonozná be” az állását, annyira fél a változásoktól.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jól indul ez a hét: egyből beleveti magát a munkába, szinte megszállottan dolgozik. Akkor érzi jól magát, ha alkothat, ha halad a feladatával. A munkahelyi kapcsolatteremtés terén viszont elvárja, hogy a másik fél kezdeményezzen.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrekbe lép. Könnyen egy titkos kalandba bonyolódhat, amit ugyan jobb lenne elkerülni, de a vágyai felülkerekednek a józan eszén. Hiába tudja, hogy nem jó úton jár, mégsem akar lemaradni semmi jóról.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valamennyi restanciájának a végére érhet, és egy kellemes hangulatú szakmai konferencián, vagy a kollégáival tartott kötetlen eszmecserék során oldhatja a feszültségeket. Ha enged az elveiből, a boldogságra is rátalálhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy soron kívüli munka hátráltathatja korábban vállalt feladata elkészítésében, és egyre inkább nyomasztja a közelgő határidő. A bolygók felkorbácsolják az érzékeit, és most nem annyira a szerelem, mint inkább az ösztönök irányítják.


Halak: II. 19. - III. 20.

Aki kritizálja, valójában jót akar. Érdemes megszívlelnie a szavait. Ne magyarázatot keressen, hanem megoldást arra a problémára, amibe keveredett.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: